Beginnerscursus Reanimatie

Op zaterdag 18 januari 2020 start er weer een nieuwe Reanimatiebeginnerscursus.

Meld je snel aan, er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar.

Ontruimingsoefening Ons Polderbad

Op maandagavond 15 juli rond 19:00uur werd het badpersoneel van Ons Polderbad Stolwijk opgeschrikt door een incident in de machinekamer.
Een pallet met Chloortabletten was omgevallen tegen een waterleiding, daardoor was er een te hoge concentratie chloor gemeten.
Dat betekende het bad ontruimen.
Met behulp van Brandweer Stolwijk konden de BHV-ers de slachtoffers redden.
EHBO vereniging Stolwijk was ingehuurd om bij eventuele “echte” calamiteit in te springen.

In ontvangstname cheque

Jaarlijks wordt er in de Krimpenerwaard heel wat kilo’s textiel opgehaald. De gemeente Krimpenerwaard deelt de opbrengst onder de verschillende doelen in de gehele Krimpenerwaard. Hiervoor vul je een subsidie in en het bedrag wat je graag zou willen ontvangen.

Op dinsdag 11 juni 2019 werd de cheque aan 19 goede doelen in de Krimpenerwaard overhandigd.  EHBO vereniging Stolwijk mocht een cheque ontvangen van € 1000,- ten behoeve van het opleiden van de leerlingen uit groep 8 op de basisschool. JEUGD EHBO A, is waar deze leerlingen voor worden opgeleid.

Oude verbandmiddelen ontvangen

Omdat weggooien zonde is, mochten wij oude materialen uit verbandkoffers ontvangen van een bedrijf.

Deze materialen gebruiken we om mee te oefenen, dus wij zijn heel blij met deze schenking. Geregeld nemen onze leden ook materialen mee vanuit het bedrijf waar zij werken. Alle oude verbandmiddelen zijn welkom, dus denk vooral aan EHBO-verenigingen die het goed kunnen gebruiken.

EHBO assistentie gezocht 7-8 juni

Dierenhandel Hoogendoorn organiseert op 7 en 8 juni 2019 open dagen. Als EHBO-vereniging zijn wij gevraagd om onze diensten aan te bieden. 

We zoeken nog enkele mensen die als EHBO’er willen assisteren. Bij evenementen word je altijd per tweetal ingezet, dus je staat niet alleen. Wil je ons helpen, neem dan contact met ons op. Bellen is sneller: 0182-341080.

Vrijdag 7 juni: 

  • Blok 2 (15u-17u): nog 1 persoon